192/193 infoVijesti

PP Jastrebarsko: Sretan Uskrs i uskrsni blagdani svim građanima

Povodom Uskrsnih blagdana, uz želju da ih svi zajedno provedemo u miru, blagostanju i dostojanstvu,  Policijska postaja Jastrebarsko građane upozorava i na samo zaštitno ponašanje. Policija podsjeća da posebnu pozornost treba obratiti na svoju imovinu prilikom odlaska iz domova, posjeta crkvama i obilasku groblja, odnosno da se u vozilima ne ostavljaju skupocjeni predmeti, novac, mobiteli, dokumenti, torbice, novčanici i sl.

Policija, nadalje, savjetuje da se u obiteljskim kućama ili stanovima, prilikom odsustva ostave upaljena svjetla, zaključavaju vrata, zatvaraju prozori, da se ne ostavljaju ključevi ispod otirača, da se na sigurno spreme novac i vrijedni predmeti, a po mogućnosti zamole susjedi, rodbina ili prijatelji, da obrate pažnju na njihove domove kako ne bi došlo do provala ili drugih neželjenih posljedica.

U slučaju da se primijete sumnjive osobe ili vozila, o tome odmah treba izvijestiti policiju, koja ujedno skreće pozornost svim građanima da budu pažljivi i savjesni prilikom upravljanja vozilima u prometu, te da se pridržavaju prometnih propisa i upozorenja policijskih službenika, propisanih ograničenja brzine, da ne konzumiraju alkoholna pića prije upravljanja vozilom, te da vode računa o svojoj sigurnosti i sigurnosti drugih sudionika u prometu.

Svim građanima sretan i blagoslovljen Uskrs i uskrsne blagdane žele djelatnici policijske postaje Jastrebarsko sa željom da ih svi zajedno provedemo u miru, blagostanju i dostojanstvu.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close