192/193 infoVijesti

PP JASTREBARSKO: Traže se očevici dvije prometne nesreće

Policijska postaja Jastrebarsko traži eventualne očevice prometnih nesreća koje su se dogodile za vikend. Naime, u subotu u 13,05 sati prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u mjestu Klinča Sela, na križanju Zagrebačke i Samoborske ulice, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće, točnije tko je od sudionika ušao u raskrižje na znak crvenog svjetla, mole se svi eventualni svjedoci-očevici da se jave na broj telefona 6333 410 ili 192.

A u nedjelju u 09,45 sati ponovno se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u Klinča Selima, ovaj put na parkiralištu kod trgovine “Fresh”, gdje je nepoznati vozač upravljao osobnim vozilom i udario u parkirano osobno vozilo nakon čega se udaljio. Daljnji rad se nastavlja, a moguće očevice ove prometne nesreće iz PP Jastrebarsko mole da se jave na bro 6281 033 ili 192.

Osim ovih nesreća, jaskanski plavci za vikend su imali još nekoliko intervencija. U petak u 06,50 sati zaprimljena je dojava o krađi goriva iz spremnika parkiranog teretnog vozila na parkiralištu koje je u sklopu autoceste u mjestu Donji Desinec, a u 09,40 sati zaprimljena je i dojava o krađi žičane ograde u mjestu Pavlovčani. U 15,20 sati gorjeli su suha trava i nisko raslinje u mjestu Donja Zdenčina. Požar je ugašen od pripadnika DVD Donja Zdenčina i Klinča Sela, dok prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.

Još su dojavljena dva požara u subotu i to u 13:20 i 15:30 sati. Opet se radilo o požaru suhe trave i niskog raslinja u mjestu Donji Desinec, a požari su ugasili pripadnici DVD-a Donji Desinec. Prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.

foto: VZG Jastrebarsko

Kasnije tijekom subote, u 17,25 sati stigla je dojava o krađi raznog alata iz drvene šupe u mjestu Lijevo Sredičko, a u 20,10 sati prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u mjestu Čeglje, gdje je došlo do prometne nesreće između osobnog vozila i traktora za kojeg je bila priključena prikolica.

U nedjelju su jaskanski plavci u 02,50 sati u gradu Jastrebarskom, prilikom nadzora prometa, zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 31-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,69 promila. Priveden je u PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otrežnjenja, a sllijedi mu prekršajni nalog.

Također, iz PP Jastrebarsko izvijestili su o rezultatima vikend akcije “Nadzor alkohola, droge i brzina”. Evidentirano je ukupno 20 prekršaja – 5 prekršaja vozača pod utjecajem alkohola, 12 prekršaja brzina, te 3 ostala prekršaja.

Jučer je pak u 9,00 sati zaprimljena dojava o krađi kopaćkih žlica radnog stroja u mjestu Gornji Desinec, a u 16 sati i dojava o oštećenju prijenosnog računala od strane nepoznatog muškarca u trgovini u gradu Jastrebarsko. Obavljeni su pregledi mjesta događaja i daljnji rad se nastavlja, poručuje policija.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close