SportVijesti

Pregled prvenstvenih utakmica predstavnika Nogometnog središta Jastrebarsko

Nogometaši Vinogradara zabilježili su treću proljetnu pobjedu iz tri utakmice i sve brže bježe iz donjeg dijela ljestvice Jedinstvene županijske lige, petog ranga nogometa u Hrvatskoj. Zeleni su na domaćem terenu slavili s 4:0 protiv pretposljednjeg Rakovca i sada imaju 21 bod na kontu te zauzimaju 14. mjesto u konkurenciji 18 momčadi. Vodeći je Samobor s 49 bodova, a slijede Top i Mraclin s po 43 boda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Igrači Jaske odigrali su neriješeno, bez pogodaka, 0:0 na gostovanju kod Bestovja u utakmici 20. kola Prve županijske nogometne lige zapad. Jaska se pokazala kao daleko opasniji protivnik i bila je bliža pobjedi, no mreža domaćih nije se zatresla.

Preostala tri predstavnika Nogometnog središta Jastrebarsko u šestom ligaškom rangu nogometa, ostvarili su po pobjedu, remi i poraz. Klinčaselska Mladost vrlo je uvjerljivo, s čak 7:0, na domaćem terenu pobijedila Novake, Krašić je osvojio bod na gostovanju kod ekipe BSK odigravši 1:1, dok je pisarovinska Jamnica s 1:0 poražena na gostovanju kod Vrha. Na ljestvici vodi Zrinski s 50 boda, a slijedi Bregana s 48. Jaska je četvrta, Jamnica osma, Krašić 14., a Mladost Klinča Sela 16.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


U sklopu Druge županijske lige zapad odigrano je 16. kolo, a zabilježeni su sljedeći rezultati:

Mladost Brezarić – Donja Kupčina 1:0, Dinamo Okić – Zdenčina 2:0,

Kupinec – Pribić 2:4, Sveta Jana – Croatia Pojatno 2:2,

Povezane vijesti

dok je Samoborski Otok bio slobodan.

Prvi je na ljestvici Dinamo Okić s 29 bodova, a slijede Zdenčina i Samoborski Otok s po 26 bodova.

Povezane vijesti

Back to top button