SportVijesti

Pregled vikend nogometnih rezultata

U Jedinstvenoj županijskoj ligi, nogometaši Vinogradara iz Mladine upisali su novu pobjedu. Zeleni su s 3:1 slavili na domaćem terenu protiv Stupnika.

Vinogradar je s 33 boda (jedan bod oduzet) i dalje u donjem dijelu ljestvice, odnosno na 12. mjestu u konkurenciji 18 ekipa. Uvjerljivo vodeći je Samobor sa 62, drugi je Top s 50, a treći Mraclin s 49 bodova.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


U Prvoj županijskoj ligi zapad odigrano je 24. kolo u kojem su, uvjetno rečeno “četiri naša kluba”, osvojila ukupno samo jedan bod. Do njega je stigla Jaska remijem bez pogodaka 0:0 na gostujućem terenu kod Klokočevca, a poraze su u ovom kolu doživjeli Krašić, Mladost iz Klinča Sela i Jamnica iz Pisarovine. Jamnica s 3:1 na gostovanju kod Save Drenje, Krašić s 3:2 na gostovanju kod Pušće, a Mladost u Klinča Selima s 0:2 od Mladosti iz Kraja Donjeg.

U Prvoj županijskoj ligi, šestom rangu nogometa u Hrvatskoj, od četiri kluba iz Nogometnog središta Jastrebarsko, najbolja je Jaska koja je na četvrtom mjestu s 48 bodova, Jamnica je 7., Krašić je 15., a klinčaselska Mladost 17. u konkurenciji 18 momčadi. Vodeća je Bregana sa 63 boda, a drugi Zrinski sa 60.

Povezane vijesti
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Druga županijska liga zapad za vikend je donijela 20. kolo u kojem su zabilježeni ovi rezultati:

Pribić – Donja Kupčina 3:5

Croatia Pojatno – Samoborski Otok 2:1

Sveta Jana – Mladost Brezarić 3:0

Kupinec – Dinamo Okić 0:0

S obzirom da u ligi nastupa 9 momčadi, u svakom kolu je jedna slobodna, a u proteklom je to bila Zdenčina.

Na ljestvici su s po 33 boda na vrhu poravnati Croatia Pojatno, Zdenčina i Dinamo Okić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


U Županijskoj malonogometnoj ligi odigrano je nepotpuno 13. kolo, a na ljestvici vode malonogometaši Lučelnice s 31 bodom, a prvi pratitelji su Prigorac s 30, Goli Vrh s 25 te Gornja Zdenčina I s 24 boda.


Nogometni veterani su za vikend iza sebe ostavili 15. kolo u kojem su odigrane 4 utakmice nakon kojih na ljestvici vodi Zrinski Ozalj s 35 bodova, a slijede Jaska s 33, Domagović s 31 i Dinamo Okić s 30 bodova. Gornji dom veteranske ljestvice zatvaraju Sveta Jana s 25 i Cvetković s 24 boda.

Povezane vijesti

Back to top button