Jaska i okolicaVijesti

Preminula Cena Majcunić

(16.9.1942. - 20.11.2018.)

Na gradskom groblju u Jastrebarskom danas u 15 sati, biti će pokopana Cena Majcunić, koja je nakon teške bolesti preminula jučer u 77. godini života. Osim što je bila dugogodišnja ravnateljica Dječjeg vrtića Radost, Cena Majcunić u Jastrebarskom će ostati zapamćena kao voditeljica pjevačkih zborova.

Draga Cena,

U našim knjigama, sjećanjima i našim srcima zauvijek će biti zapisano da je prvi vrtić i početak predškolske djelatnosti u ovom Gradu započeo pod vašim vodstvom.

Veliko hvala u ime svih nas koji radimo ili smo radili u vrtiću.

Čuvat ćemo uspomenu na Vas zauvijek, a Vi počivajte u miru Božjem.

ravnateljica Jadranka Stojković

U našoj emisiji Jaskanski susreti, emitiranoj 2013. godine, prisjetila se početka svog glazbenog angažmana u gradu Jastrebarskom:

 

Pjevačko društvo Javor nastupalo je s bogatim repertoarom:

 

Nekoliko godina kasnije oformljen je umirovljenički pjevački zbor kojega je također vodila gospođa Majcunić, a u kojemu su s pjevanjem nastavili i neki bivši Javoraši:

 

Govorila je tako, na našem radiju prije pet godina gospođa Cena Majcunić kojoj su članovi kulturno-umjetničkog društva umirovljenika Jastrebarsko, prošloga petka, posvetili svoj jubilarni veliki svečani koncert održan povodom 25 godina djelovanja.

Komentari:

Oznake

Slična tema:

Pogledaj i ovo:

Close
Close