Livestream
Jaska i okolicaVijesti

Prihvaćena ostavka Ivane Herceg na mjesto direktorice turističkog ureda

Ivana Herceg više nije direktorica turističkog ureda. Njezin zahtjev za razrješenje s dužnosti, koju obavlja zadnjih 8 godina, na današnjoj sjednici Vijeća Turističke zajednice grada Jastrebarskog, prihvaćen je većinom glasova (6 članova bilo je za i jedan suzdržan).

Ivana Herceg, na ostavku se odlučila, kako je istaknula, iz osobnih razloga i nastavka poslovne karijere na drugoj poziciji.

Zahvalu, na svemu do sada učinjenom za Grad Jastrebarsko uputio joj je gradonačelnik Zvonimir Novosel, inače predsjednik Turističke zajednice, koji je istaknuo da Turistička zajednica nastavlja sa svojim aktivnostima redovno, a Ivani je poželio puno sreće u nastavku karijere, kao i u privatnom životu.

Osim odluke o razrješenju direktorice turističkog ureda na njen vlastiti zahtjev, članovi Turističkog vijeća jednoglasno su usvojili kvartalno izvješće o radu – za razdoblje od siječnja do ožujka, te prihvatili zamolbu Gradskog kazališta Jastrebarsko o sufinanciranju festivala Život i smijeh.

 

‘Pamtim samo sretne dane’

Radni odnos s jaskanskom Turstičkom zajednicom, Ivana Herceg raskinuti će 30. svibnja, što znači da će do tada obavljati dosadašnji posao, od kojeg se danas oprostila i objavom na društvenim mrežama sa slikom u kojoj drži oproštajnu tortu i citatom naslova velikog hita Gabi Novak – ‘Pamtim samo sretne dane’.

 

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close