Jaska i okolicaVijesti

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se do 11. rujna

Grad Jastrebarsko, točnije Odbor za dodjelu javnih priznanja Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog, objavio je natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja za 2020. godinu.

Javna priznanja tradicionalno se dodjeljuju domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama u znak priznanja za naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za Grad Jastrebarsko.

Javna priznanja Grada Jastrebarskog su: Nagrada za životno djelo, Nagrada Grada i Priznanje počasni građanin Grada Jastrebarskog.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti fizičke i pravne osobe do 11. rujna, a priznanja će, kao i do sada, biti dodijeljena na svečanoj sjednici povodom Dana Grada Jastrebarskog.

Prijedlozi se podnose na adresu: Gradsko vijeće Grada Jastrebarskog, Odbor za dodjelu javnih priznanja, 10450 Jastrebarsko, Trg J.J. Strossmayera 13 u zatvorenoj omotnici s napomenom „PRIJEDLOG ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA JASTREBARSKOG“ ili putem e-maila javna.priznanja@jastrebarsko.hr.

Slična tema:

Back to top button