Jaska i okolica

Prilika za radno iskustvo

Zagrebačka županija objavila je javni poziv za prijam 30 polaznika stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u svojim upravnim tijelima.Najviše polaznika, više od 20, traži Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša i to u sjedištu u Zagrebu, te u 7 ispostava, među kojima je i ona u Jastrebarskom. Konkretno, za ispostavu u našem gradu, traže se dva viša referenta za prostorno uređenje i gradnju, te jedan stručni referent za gradnju i evidencije.

U Upravnom odjelu za promet i komunalnu infrastrukturu te Stručnoj službi Župana, Županija traži po dva polaznika, a u Upravnom odjelu za financije i Upravnom odjelu za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju po jednog polaznika.

Riječ je o zapošljavanju iz mjere „Rad, staž i prijevoz – stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa“, putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, koji polaznicima godinu dana osigurava novčanu pomoć u iznosu od 2.400 kuna i plaća troškove prijevoza.

Prijave zainteresiranih, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se do 28. listopada na adresu Zagrebačke županije.

Natječaj preuzmite OVDJE, a obrazac za prijavu OVDJE.

 

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close