SportVijesti

Pripremni dvoboj Jaske Vinogradara završio bez pogodaka

Nogometaši Jaske Vinogradara odigrali su na svom stadionu Marijana Bradvića Mare pripremni susret s Ilovcem koji je završio bez pogodaka 0:0.

Igralo se po teškom vremenu i izrazito visokoj temperaturi, a k tome i umornih nogu jer su pripreme u punom jeku pa i ne treba čuditi da se vidjelo dosta pogrešaka te da su mreže mirovale svih 90 minuta. U drugom poluvremenu igrao se nešto bolji nogomet, koji je donio nekoliko dobrih akcija i pokušaja, ponajviše domaće momčadi, ali put do pogotka nisu pronašli ni domaći plavi, ni gosti u žutom.

„Domaći trenerski dvojac Bradvić – Šimanović bio je puno zadovoljniji drugom nego prvom dionicom igre, a kad se momčad do kraja priprema kompletira, osvježi i posloži, za očekivati je puno kvalitetnija izdanja i bolje rezultate kluba s Centrale.” – poručuju iz NK Jaske Vinogradara nakon pripremne utakmice s Ilovcem, koja je ponovimo, završila 0:0.

JASTREBARSKO – Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 30. Sudac: Kelečić (Jastrebarsko).

JASKA VINOGRADAR: Braje – Kopić, Miljević, I. Borković, Pintarić – Vađina – Borovec, Novosel, Belan, Prežgaj – M. Borković (još su igrali: Budinšćak, Cipovec, Mesic, M. Mravunac, Mioković, Vulje). TRENERI: Mislav Bradvić i Viktor Šimanović.

ILOVAC: Peraković, Rožić, L. Banjavčić, Ilić, Dmitrović, Matković, Vrbetić, Kladušan, Magdić, Grubešić, Kurečki (još su igrali: D. Frketić, Belić, F. Banjavčić, Filipčić, Knez, Cindrić, A. Frketić). TRENER: Miroslav Pribanić.

Povezane vijesti

Back to top button