Jaska i okolicaVijesti

Privremena regulacija prometa kod Čabdina

Na dijelu nerazvrstane ceste između naselja Čabdin i državne ceste, do 9. listopada, na snazi će biti privremena regulacija prometa. Tamo se, naime, izvode građevinski radovi na spajanju transportnog kolektora D1 na postojeće okno kanalizacije, a radi omogućavanja kretanja vozila, od naselja do državne ceste i obrnuto, izvest će se privremena obilazna cesta nasipavanjem zelene površine uz postojeću nerazvrstanu cestu.

Kamioni koji će s državne ceste skretati u logistički centar Kauflanda, morati će u zoni raskrižja prelaziti na lijevu stranu ceste, te će se stoga postaviti dovoljan broj prometnih znakova koji će upozoravati na oduzimanje prednosti vozačima iz smjera centra Kauflanda, te pozivati vozače da poštuju ograničenje brzine.

“Svim građanima u zoni radova unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju” – poručuju iz tvrtke Vode Jastrebarsko, koja je nositelj projekta Naša voda, naša budućnost, u okviru kojeg se, na više lokacija na području grada Jastrebarskog, izvode radovi na poboljšanju vodno komunalne infrastrukture.

Sličan sadržaj

Back to top button