Jaska i okolicaVijesti

Program mentalnog i intelektualnog razvoja djece i u Jastrebarskom

Kreće i engleski za djecu predškolske dobi

Centar za kulturu Jastrebarsko u suradnji s centrom Aloha organizira program mentalnog i intelektualnog razvoja na koji se mogu upisati djeca u dobi od 4 do 13 godina.

Temelj programa su znanstvena istraživanja o mozgu, a cilj je stvoriti jači mozak pomoću abakusa i “mentalnog računanja” jer upravo u toj dobi ljudski mozak se intenzivno razvija i može se znatno utjecati na njegov potencijal.

Prednosti pohađanja programa mentalne aritmetike koje su višestruke i cjeloživotne jer metodama kojima se koristi se potiče pažnja i koncentracija, kreativnost, analitičke sposobnosti, fotografsko pamćenje te vještine slušanja i opažanja, a doprinosti se uravnoteženom razvoju obje moždane polutke.

Rezultati Programa ALOHA mentalne aritmetike pokazali su da njegovi polaznici postižu izvrsnost ne samo u matematici nego i u svim ostalim školskim predmetima. Prijave zainteresiranih su u tijeku na kontakte CZK, a prezentacijska radionica i prvi ogledni sat za djecu i roditelje bit će održan u ponedjeljak, 21.rujna u 19:00 u Centru za kulturu Jastrebarsko.

Engleski za djecu predškolske dobi

Među brojnim programima Centra za kulturu Jastrebarsko nalazi se i Program ranog učenja engleskog jezika za djecu predškolske dobi. Program je namijenjen djeci od navršene pete godine života do polaska u školu. Provoditi će se u suradnji s Udrugom Naučimo puno, od listopada ove, do lipnja iduće godine, u poslije podnevnim satima.

Povezane vijesti

Back to top button