Jaska i okolicaVijesti

Izmjene prometne regulacije u Prhoću kroz naredna dva i pol mjeseca

Zbog radova koji se izvode u okviru projekta poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Jastrebarsko, u naselju Prhoć, od kraja srpnja do sredine listopada, na snazi će biti izmjena u regulaciji prometa.

Tvrtka Vode Jastrebarsko, naime, obavještava stanovnike Prhoća, da su na tamošnjem gradilištu sanitarne kanalizacije, nužne izmjene u postojećoj privremenoj regulaciji prometa, pa će, u razdoblju od idućeg ponedjeljka, 30. srpnja, do 15. listopada, promet biti potpuno zatvoren na lokaciji glavnog kolektora (GK8) u Prhoću.

Riječ je o dionici u Voćarskoj ulici, koja obuhvaća područje od križanja Voćarske s Vinogradarskom ulicom (kod kapelice) do kućnog broja 64 u Voćarskoj ulici. Promet na toj dionici, bit će potpuno zatvoren u radnom vremenu gradilišta, od 7 do 17 sati, pa se tamošnjim stanovnicima savjetuje da u tom razdoblju, svoje automobile parkiraju izvan zone zatvaranja prometa.

U hitnim slučajevima, npr. za prolazak vozila hitne pomoći ili vatrogasaca, kao i u vrijeme prolaska školskog autobusa, ulica će biti otvorena za popuštanje tih vozila. “Svim stanovnicima u zoni radova u naselju Prhoć, unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.” – poručili su iz tvrtke Vode Jastrebarsko.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close