192/193 infoVijesti

Pronađen ukradeni auto, prometna u Cvetkoviću, pred nama je i vikend akcija

Jučer oko 14 sati u u šumskom predjelu u Jastrebarskom, policijski službenici pronašli su ukradeni osobni automobil marke Volkswagen Golf III zagrebačkih registarskih oznaka.  Auto je bio otuđen između 28. i 29. svibnja s područja Jastrebarskog, točnije iz naselja Domagović.

Policija je izvijestila i kako se jutros u 1:30 sati dogodila prometna nesreća u Cvetkoviću gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila sa ceste, a kojom prilikom je vozač zadobio tjelesne ozljede.

Također, iz policije su najavili vikend akciju koje će biti provedena na području Policijske uprave zagrebačke, a to znači i na području Policijske postaje Jastrebarsko. “Pojačan nadzor vozila i vozača se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.” – izvijestila je policija.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close