Jaska i okolicaVijesti

Proslava Dana Zagrebačke županije u nedjelju u Zaprešiću

Izložbeno-prodajnim sajmom obrtnika, poduzetnika i OPG-ova, natjecanjem grill timova u roštiljanju, Podravkinim gastro showom i velikim koncertom Ivana Zaka na Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću, u nedjelju, 8. srpnja, proslavit će se Dan Zagrebačke županije!

“Dan Županije na neki je način njen rođendan i osim svečanom sjednicom, ove godine odlučili smo ga proslaviti u društvu njenih žitelja. Ponukani prošlogodišnjom izvrsnom suradnjom u organizaciji Dana branitelja Zagrebačke županije, odlučili smo da se prvo obilježavanje Dana Zagrebačke županije održi upravo u Zaprešiću, našem najmlađem gradu”, rekao je župan Stjepan Kožić.

Cjelodnevni Izložbeno-prodajni sajam počinje u nedjelju u 10 sati, a sezona “županijskog” roštiljanja startati će u 16 h, a koncert jednog od naših najpoznatijih kantautora, Jaskanca Ivana Zaka u 21 sat.

“Dragi žitelji Zagrebačke županije, ljubitelji dobre hrane i zabavne glazbe, pridružite nam se, u nedjelju, u Zaprešiću, da zajedno proslavimo 25. rođendan Zagrebačke županije!” – poručuju iz
Županije.

Slična tema:

Back to top button