SportVijesti

Prstići NK Jaske drugi na jakom međunarodnom turniru u Sarajevu!

Mladi igrači nogometnog kluba Jaske, kategorija prstića, odnosno dječaci uzrasta do 9 godina, pod vodstvom trenera Danijela Slavića, osvojili su odlično drugo mjesto na međunarodnom turniru Šampion junior kup u Sarajevu.

U skupini su Jaskini mladići najprije poraženi od Interblocka, a potom su slavili nad Dušanovcem i Bambinosima te se plasirali u knockout fazu. Tamo su u osmini finala mladi Jastrebovi svladali Maksimir, u četvrtfinalu su bili bolji od Neretve, a u polufinalu su pobijedili Bistru. U finalnoj je utakmici ipak slavila domaća ekipa Bambinosi te su Jaskini prstići tako zauzeli odlično 2. mjesto u konkurenciji čak 29 momčadi na jakom sarajevskom međunarodnom turniru Šampion junior kup. Osim momčadskog uspjeha, iz Jaskinih prstića dolazi i najbolji strijelac turnira, a to je Petar Golešić. Uz njega, igrali su Tin Strizrep, Ivano i Fran Puština, Petar Trumbetić, David Ljubanović, Mateo Mijadžiković i Martin Ivančić.

Uspomena s turnira: prstići Jaske i Crvene Zvezde

 

Dodajmo još kako je mlade nogometaše Jaske do 9 godina (generacija 2011.), koji su već nebrojeno puta pokazali koliki potencijal imaju, cijeli turnir u glavnom gradu BiH bodrila navijačka skupina predvođena roditeljima.

FOTO
facebook NK Jaska
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close