SportVijesti

Prva pripremna utakmica NK Jaske, na Centrali gostuje NK Krašić

Trener nogometaša Jaske Damir Katovčić, obavio je na Centrali prošlog tjedna prvu prozivku i započeo pripreme za novu sezonu u Prvoj županijskoj ligi zapad.

“U odnosu na proteklu sezonu, Jasku su napustili Aleksandar Divković i Krunoslav Novosel, dok su nova lica u svlačionici Luka Mravunac (koji se vratio iz Kupinca) te mladi trojac iz Vinogradara – Karlo Novosel, Gabriel Koluder i Dino Novosel. Na prvom okupljanju na Centrali, pojavilo se 20 igrača. To su: Budinšćak, Gornik, M. Mravunac, Jukić, D. Novosel, Smičiklas, Jerbić, Pintarić, Miljević, Šerić, Vidaković, Koluder, Gustetić, Janić, Kišić, Nad, Jurinić, K. Novosel, Bradvić i Lukić, dok su opravdano izostali: Borković, L. Mravunac, Štefić, Budna, Šimanović, Vidas i Cuković.” – izvijestio nas je ispred NK Jaske, Tomislav Tadić.

Kompletne ljetne pripreme Jastrebovi će odraditi na svojoj Centrali, a prvu provjeru imat će sutra, u utorak, 7. kolovoza, kada će od 18:30 sati na Centrali gostovati susjedi iz NK Krašića, od ove sezone članovi 2. ŽNL Zapad.

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close