Jaska i okolicaVijesti

PRVI DAN ŠKOLE | U svim područnim školama upriličen je poseban program dobrodošlice

Prvog dana nastave mališane dočekale uređene škole

Povodom početka nove školske godine jaskanska Osnovna škola izvijestila je da su sve područne škole, kao i matična, jučer dočekale svoje učenike uređene jer su tijekom ljetnih praznika obavljeni brojni radovi na uređenju unutarnjih i vanjskih prostora.

Tako su uređeni parketi u tri učionice matične škole, te izvedeni radovi na mrežnim instalacijama u informatičkim učionicama. Dio stolarije dobio je novu boju, a postavljen je i novi semafor u dvorani. U područnoj školi Sveta Jana zamijenjen je dio stolarije te uređena nova učionica, a u područnoj školi Volavje uvodi se centralno grijanje.

U svim područnim školama, kao i u matičnoj školi, za nove učenike prvih razreda upriličen je poseban program dobrodošlice koji su im pripremili stariji đaci i učitelji.

U područnoj školi Desinec s radom je krenuo produženi boravak za 13-ero mališana uzrasta prvog i drugog razreda, u jednom kombiniranom odjelu o kojima će brinuti jedna učiteljica. Projekt produženog boravka, kako onog u područnoj školi Cvetković, koji radi već desetu godinu, tako i ovog u Desincu, financira Grad Jastrebarsko iz svog proračuna.

Tijekom jučerašnjeg dana, ujutro je održana i akcija “Sigurno u školu s HAK-om”.

FOTO
OŠ Ljubo Babić
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close