OstaloSportVijesti

Pub kviz Nogometne Ikone premijerno održan u Jastrebarskom, donosimo neka od pitanja

Nogometne Ikone facebook je stranica koju su pokrenula četvorica Splićana 2013. godine i koji tada nisu mogli ni sanjati kakvu će veliku popularnost ona u budućnosti steći. Danas, šest godina kasnije, njihovu facebook stranicu prati 125 tisuća fanova među kojima su i mnogi popularni nogometaši svijeta, a svoj prostor u međuvremenu su dobili u mnogim hrvatskim i svjetskim medijima.

Nogometne Ikone, kao što i sam naziv govori, objavljuju sadržaj tematski vezan za najpopularniju sporednu stvar na svijetu, a osim virtualnog sadržaja na društvenim mrežama, u zadnje četiri godine redovito organiziraju pub kvizove u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Dubrovniku, Puli i Mostaru, a prošlog je vikenda upravo takav kviz premijerno održan i u Jastrebarskom.

Domaćin Pub kviza Nogometne ikone u našem gradu bio je cafe TV Bar, u kojem se već neko vrijeme održavaju kvizovi općeg znanja, a sada je po prvi put održan nogometni. Na prvom takve vrste u Jaski, u subotu se okupilo 12 ekipa od kojih je svaka htjela pokazati svoje nogometno znanje i ponijeti laskavu titulu najbolje.

U konačnici tijesnu pobjedu sa 17,5 bodova odnijela je ekipa “Boro Primorac” u sastavu Dean Skok, Mateo Pukšar, Florijan Skok i Dominik Všetečka.

S pola boda manje, odnosno 17, drugo mjesto zauzela je ekipa “Jussi JaskaLainen” u sastavu Tomislav Tadić, Filip Marić, Ivan Sirovica i Boris Maduna.

Treće mjesto sa 14 bodova zauzela je dvočlana ekipa “Rossoneri” za koju su nastupili Bruno Šeperić i Filip Popović.

Podatak kako su pobjednici imali 42% mogućih bodova najbolje govori o težini pitanja. Odgovori nisu ponuđeni već ih se treba dosjetiti, a od 30 subotnjih pitanja, nekoliko ih donosimo na kraju teksta.

Igor Todorović, voditelj TV bara, rekao nam je kako već neko vrijeme pokušava dovesti ovaj popularni kviz u Jasku, a sada je to napokon i uspio.

“Ovo je bio svojevrsni test na kojem je odaziv bio vrlo dobar. Natjecateljima sam predložio ponovno druženje, a gotovo svi su odmah prihvatili. Sljedeći put očekujem još više ekipa, a nadam se da će i sami administratori facebook stranice Nogometne ikone moći doći da ih počastimo i pokažemo im Jasku” – rekao je Todorović i najavio novi nogometni kviz kroz nekoliko tjedana.

fotogalerija:

 

Pretraži po oznakama

Filip Popović

digital freak, na Radio Jaski u više uloga, oženjen, otac dva gremlina, završio financije no privlačniji mu je nemir lokalne novinarske redakcije, genetski brz na jeziku i s desnom rukom na srcu

Slična tema:

Back to top button
Close