Livestream
Jaska i okolicaVijesti

Puhačkom orkestru DVD-a Domagović brončana plaketa, a DVD-a Stankovo pohvala

Puhački orkestar DVD-a Domagović osvojio je brončanu plaketu, a Puhački orkestar DVD-a Stankovo dobio je pohvalu na 32. Susretu hrvatskih puhačkih orkestara koji su održali u Novom Vinodolskom, Crikvenici i Selcu, gdje se ukupno predstavio 21 puhački orkestar s ukupno više od 730 glazbenika iz 12 županija.

Nastup na Susretu orkestri su izborili stručnom selekcijom na županijskoj razini u okviru 11 županijskih i regionalnih natjecanja na kojima je nastupilo više od 1.800 glazbenika.

Na 32. susretu amaterskih Puhačkih orkestara Republike Hrvatske, Jastrevarsko su predstavljala dva orkestra koja su na Županijskim natjecanjima izborila plasman na Državno natjecanje.

Puhački orkestar DVD-a Domagović svoj nastup na Državnom natjecanju izborio je u visokoj B kategoriji gdje se natjecao u konkurenciji s velikim gradskim orkestrima i osvojio veliko priznanje – brončanu plaketu, pod dirigentskom palicom profesora Petra Fabijanića.

– Ponosni smo na pomladak PO DVD-a Stankovo koji okuplja veliki broj djece, a pohvala za nastup na natjecanju u D kategoriji potvrda je kvalitetnog rada. Puhački orkestar DVD-a Stankovo umjetnički vodi profesor Dragutin Fabijanić – ističu u Vatrogasnoj zajednici Grada Jastrebarskog.

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close