Jaska i okolicaVijesti

Puno posjetitelja na subotnjem ‘Plac Mljacu’, a na idućem i glazbena kulisa

Popularni jaskanski sajam domaćih proizvoda i zdrave hrane “Plac Mljac” protekle je subote, nakon korona pauze, ponovno okupio veliki broj posjetitelja, kojima su 22 obiteljska poljoprivredna gospodarstva ponudila raznolik spektar domaćih namirnica.

 

Veliko je zanimanje bilo i za ostalim proizvodima, a u ponudi je bilo doista svega, pa tako i različitih vrsta gljiva, kao i mliječnih proizvoda:

 

Osim izlagača s našeg područja na subotnjem sajmu “Plac Mljac” svoje su proizvode nudili i proizvođači sa šireg zagrebačkog i karlovačkog područja.

 

Velika većina posjetitelja u subotu se kući vraćala i s lončanicom cvijeća, jer je “Plac Mljac” ovog puta svoju ponudu obogatio i s dva proizvođača cvjetnih trajnica, sukulenata i sezonskog cvijeća.

Lijepo sunčano vrijeme ponovno je išlo na ruku organizatorima sajma, Centru za kulturu Jastrebarsko i organizaciji Hram, koji uz logističku pomoć Cesta Jastrebarsko, novi “Plac Mljac” najavljuju prve subote idućeg mjeseca, 4. srpnja, kada će sadržaj sajma biti dodatno obogaćen nastupom domaćih muzikaša i folklornih društava.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close