SportVijesti

Pustaj osvojila Varaždin, jedan od najcjenjenijih turnira sezone

Victoria Pustaj, članica stolnoteniskog kluba Jaska, osvojila je prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja na 48. Međunarodnom kadetskom i juniorskom prvenstvu Varaždina, ujedno i 14. Memorijalu Mirko Abramović. U Victorijinoj kategoriji najmlađih kadetkinja nastupilo je 40 natjecateljica, a na turniru u Varaždinu ukupno njih više od 450 iz 6 država – Mađarske, Katra, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Ovim prvim mjestom, na jednom od ponajvećih i najcjenjenijih turnira sezone, Victoria je dodatno povećala vodstvo na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

U Varaždinu je nastupio i Andrija Klepić koji je u najbrojnijoj kategoriji kadeta, u konkurenciji 95 sudionika zapeo u grupnom dijelu natjecanja nakon što je prošao kvalifikacije. Inače, Andrija je turnir u Varaždinu osvojio 2015. godine u kategoriji najmlađih kadeta, kada je nastupao u uzrastu u kojem sada nastupa Victoria.

Mladim jaskanskim stolnotenisačima sada slijedi nastup na domaćem terenu, ove nedjelje u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko na na 2.-om Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska, ujedno i 2.-om Otvorenom turniru Zagrebačkog stolnoteniskog saveza.

Natjecanje počinje u nedjelju u 9 sati, a iz stolnotensiskog kluba Jaska pozivaju sve kojima je sport u srcu da podrže mlade jaskanske stolnoteniske talente.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close