Jaska i okolicaOstaloVijesti

Radio Jaska dobitnik ovogodišnjeg Zlatnog miša, HURiN-ove nagrade za najbolju web stranicu

Radio Jaska dobitnik je ovogodišnjeg Zlatnog miša, godišnje nagrade za najbolju web stranicu koju dodjeljuje HURiN – Hrvatska udruga radijskih nakladnika. U Svetom Martinu na Muri održani su, naime, Dani HURiN-a u okviru kojih su sinoć dodijeljene godišnje nagrade za trud i rad radijskih djelatnika u protekloj godini. Priznanja su dodijeljena u više kategorija, a Radio Jaski pripalo je priznanje u kategoriji Najbolja internet stranica.

 

Osim naših čitatelja i slušatelja, grafičku posebnost, korisnost, kvalitetu i dizajn weba radio-jaska.hr, prepoznala je, dakle i struka, odnosno Hrvatska udruga radijskih nakladnika. Osim brojnih vijesti, koje su nerijetko potkrijepljene audio i video materijalom, koje se svakodnevno ažuriraju, preko web stranice modernog i preglednog sučelja može se slušati naš program, online ugovoriti marketinške usluge, kao i preslušavati sve emisije u kategoriji Podcast.

Da je web stranica Radio Jaske ‘nadrasla’ i ‘prerasla’ geografsko područje Jastrebarskog i okolice, svjedoče podaci preuzeti s Google Analytics, a prema kojima je web stranica s datumom 10. rujna premašila milijun pregledanih stranica u razdoblju od 1. siječnja do 10. rujna, što je za jedan lokalni medij nevjerojatna i impozantna brojka.

“Jako smo ponosni i zahvaljujemo HURiN-u što je prepoznao naš trud i dodijelio nam ovu nagradu. Hvala i svima vama, našim slušateljima i čitateljima koji web redovito posjećujete. Nastavljamo još jače, brže i bolje.” – poručio je tim povodom urednik portala Filip Popović.

Back to top button