SportVijesti

Radnička cesta do naslova na Turniru ulica

Tijekom petka i subote na igralištu s umjetnom travom na Centrali, odigran je tradicionalni jaskanski malonogometni Turnir ulica “Jaska 2018.“ u organizaciji veterana NK Jaske.

Nakon 26 odigranih utakmica, u konkurenciji 14 uličnih momčadi, trijumfirao je sastav Radničke ceste koji je u finalu bio bolji od lanjskog pobjednika – ekipe Okićkog naselja i Starčevićeve rezultatom 3:2.

Treće mjesto osvojilo je Cvjetno naselje, koje je u borbi za broncu pobijedilo Južnu zonu. Evo što su za naš radio rekli Danijel Slavić iz trećeplasiranog Cvjetnog naselja, Mislav Bradvić iz pobjedničke Radničke ceste i Luka Tomić iz drugoplasirane ekipe Okićko naselja i Starčevićeva.

 

Najbolji vratar ovogodišnjeg Turnira ulica bio je nadareni Ivan Jagatić, dok je prvi strijelac sa šest postignutih pogodaka – mladi i iznimno daroviti Kristijan Kurpes. Najboljim igračem turnira, proglašen je Mislav Bradvić, legenda jaskanskog nogometa, koji je još jednom, iz utakmice u utakmicu, demonstrirao nogometno znanje, te svoju momčad doveo do pobjedničkog postolja.

Treba spomenuti i da je jaskanski Autoklub dodijelio posebnu nagradu, besplatno polaganje ispita „A“ kategorije, a nju je dobio još jedan mladi i perspektivni jaskanski nogometaš – Luka Lovrinović. Svi natjecatelji i posjetitelji, mogli su uživati u gurmanskim specijalitetima i bogatoj ponudi raznovrsnih pića, a nakon uspješnog okončanja turnira, kojeg je uporno kvarila, ali ne i pokvarila kiša, s povremenim pljuskovima, svi su se prisutni mogli pustiti i uz svirku tamburaša, a organizatori su se pobrinuli i za efektni vatromet.

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close