Jaska i okolicaVijesti

Radovi na društvenim domovima i ‘osvježavanje’ horizontalne prometne signalizacije

Kako se bliži početak nove školske godine koja počinje u ponedjeljak, 9. rujna, u punom su jeku radovi na ‘osvježavanju’ horizontalne prometne signalizacije u Gradu Jastrebarskom.

“Vozače molimo da smanje brzinu i povećaju oprez na sve sudionike u prometu, a posebice na naše mališane” – apeliraju iz gradske uprave.

A iz gradske uprave izvijestili o radovima u Pavlovčanima. Naime, nakon završenih radova na zamjeni dotrajale drvene novom PVC stolarijom na prostorijama Društvenog doma u naselju Dragovanščak, izvedeni su i radovi zamjene stolarije na Društvenom domu u Pavlovčanima.

Grad Jastrebarsko tako nastavlja s projektima ulaganja u nekretnine u svojem vlasništvu.Nakon legalizacije društvenih i vatrogasnih domova za što je proteklih godina Grad Jastrebarsko iz Proračuna izdvojio značajna sredstva, realiziraju se daljnji projekti uređenja samih zgrada i prostorija, a u dogovoru i prema potrebama njihovih korisnika.

“Novom PVC stolarijom na društvenim domovima u naseljima Dragovanščak i G. Pavlovčani zasigurno će se uštedjeti na računima za grijanje te ujedno i pridonijeti ugodnijem boravku u prostorima domova koje tamošnji mještani koriste za razne društvene potrebe.” – prenosimo iz gradske uprave.

Sredstva za radove osigurana su u Proračunu Grad Jastrebarskog.

Sličan sadržaj

Back to top button