SportVijesti

Rezultati redovnih kola nogometnih klubova jaskanskog podneblja

U 23. kolu 3.  Hrvatske nogometne lige zapad, Vinogradar je zabilježio drugi prvenstveni poraz u sezoni. U Mladini su od zelenih rezultatom 4:2 bolji bili nogometaši Trnja. Pogotke u porazu Vinogradara postigli su Banić i Povrženić.

Poslije 23 kola 3.  HNL zapad, Vinogradar je vodeći s 59 bodova, 8 više od drugoplasirane Dubrave.


U Jedinstvenoj županijskoj ligi, Kupinec je odigrao bez pogodaka, 0:0, na domaćem terenu sa Klasom te sada nakon 19 odigranih kola s 24 osvojena boda zauzima 9. mjesto u konkurenciji 16 momčadi.


Derbi jaskanskog podneblja u 1. županijskoj ligi zapad odigran je u Pisarovini. Domaća Jamnica je ugostila Jasku, a Jastrebovi su uhvatili puni plijen. U gostujućoj 3:2 pobjedi za Jasku su strijelci bili Cuković, Smičiklas i Borovec. Klinčaselska Mladost doživjela je poraz s 2:1 kod Tigra u Rakitju.

Poslije 19 kola vodeći je Rakov Potok s 50 bodova, ispred Save iz Drenja koja ima 42, Jaska je šesta s 32 boda, Jamnica je 12. s 19 bodova, a Mladost iz Klinča Sela pretposljednja 14. sa 16 osvojenih bodova.

Povezane vijesti


13. kolo odigrano je u 2.  županijskoj ligi zapad, a zabilježeni su ovi rezultati: Zdenčina – Mladost Brezarić 2:0; Croatia Pojatno – Sveta Jana 5:1; BSK – Krašić 1:1; Samoborski Otok – Donja Kupčina 3:0; Pribić – Vrh 2:1, a Desinec je bio slobodan.

Poslije 13 kola u konkurenciji 11 ekipa 2.  županijske nogometne lige zapad, vodeći je Vrh s 29 bodova ispred Pribića koji ima 28 i Zdenčine koja je na 27 bodova.


Odigrano je redovno kolo u sklopu lige veterana Nogometnog središta Jastrebarsko. Vodeća Jaska odigrala je 0:0 kod Dinamo Okića, a Zrinski Ozalj je kod kuće s 2:0 pobijedio Domagović. U ostalim utakmicama veterana, sljedeći rezultati: Sveta Jana – Kupinec 1:2; Desinec – Cvetković 3:4; Donja Kupčina – Zdenčina 1:5; Mladost Klinča Sela – Pribić 3:1; dok su veterani Čeglji u ovom kolu bili slobodni.

Na ljestvici vodi Jaska s 36 bodova, slijedi Zrinski Ozalj s 34 ali i utakmicom manje, a na trećem mjestu su veterani Mladosti iz Klinča Sela s 30 bodova.

Dodajmo još kako će u sljedećem kolu koje se igra narednog ponedjeljka, snage na Centrali odmjeriti vodeći dvojac Jaska i Zrinski Ozalj.


Igrani su i polufinalni susreti u Kupu malonogometne lige Nogometnog središta Jastrebarsko.

U Donjoj Zdenčini je Goli Vrh sa 7:2 slavio protiv Slavetića, dok je u Bratini kod istoimenog domaćina, Gornja Zdenčina pobijedila rezultatom 9:2.

To znači da će u finalu malonogometnog Kupa snage odmjeriti Goli Vrh i Gornja Zdenčina.

Povezane vijesti

Back to top button