SportVijesti

Rezultatski loš nogometni vikend, 4 utakmice i 4 poraza ‘naših’ klubova

Do bodova su jedino došli predstavnici NS Jastrebarsko u 2. ŽNL zapad

Vrlo loš rezultatski vikend je iza klubova iz Nogometnog središta Jastrebarsko, a koji se natječu u Jedinstvenoj i Prvoj županijskoj ligi.

Vinogradar je poražen s 1:0 na gostovanju u Ivanić-Gradu kod tamošnje ekipe Škola nogometa NK “Naftaš Ivanić”, pa su zeleni sada skliznuli na 14. mjesto ljestvice u Jedinstvenoj županijskoj ligi.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Porazi Jamnice, Krašića i Mladosti, Jaskina utakmica odgođena

U Prvoj županijskoj ligi zapad nogometaši Jaske trebali su igrati na gostovanju kod Bregane, no utakmica je odgođena zbog samoizolacije u kojoj se nalazi nekolicina nogometaša Jaske.

Pisarovinska Jamnica je poražena na gostovanju kod Novaka s 2:0, Krašić kod Tigra u Rakitju s 3:1, a klinčaselska Mladost s 2:1 kod momčadi Sloga Suza. Poraz je doživio i vodeći Zrinski kod Savskog Marofa 4:2 pa je zaostatak Jaske za njima i dalje 6 bodova (uz utakmicu manje).

Vrlo izjednačeno na vrhu u 2. ŽNL

U Drugoj županijskoj ligi zapad, sedmom rangu nogometa u Hrvata, nastupa čak sedam klubova iz Nogometnog središta Jastrebarsko pa su mnogi igrali međusobno. Ostvareni su sljedeći rezultati:

Zdenčina – Samoborski Otok 2:0, Pribić – Mladost Brezarić 4:2, Croatia Pojatno – Dinamo Okić 0:2, Sveta Jana – Kupinec 0:3, a Donja Kupčina je bila slobodna.

FOTO
ŠNM NK Naftaš Ivanić

Slična tema:

Back to top button