SportVijesti

S pobjedama nastavlja Vinogradar, a s porazima Jaska koja je dobila novog trenera – Branka Mraunca

Donosimo i rezultate ostalih nogometnih liga

Nogometaši Vinogradara i nakon 4 odigrana kola i dalje su na stopostotnom učinku u 3. HNL Središte. Igrači Sanjina Lucijanića gostovali su u Maču, mjestu u Krapinsko-zagorskoj županiji kod tamošnje ekipe Gaj Mače i slavili rezultatom 2:1. Oba pogotka za zelene postigao je Igor Prijić koji je nakon 4 kola već zabio 7 prvenstvenih golova. Nakon 4 kola u 3. HNL Središte zeleni su vodeći s 12 bodova, a slijede Mladost iz Petrinje s 10 i Maksimir s 9 bodova.

Nogometaši Jaske u četvrtom kolu 1. županijske lige zapad zabilježili su i četvrti neuspjeh. Gostovali su kod Bestovja i upisali poraz 2:1. Pisarovinska Jamnica je odigrala bez pogodaka 0:0 kod Svete Nedelje, a klinčaselska Mladost je teško poražena sa 6:0 Sloge Su-Ze. Na ljestvici vodi Klokočevac s 10 bodova, Jamnica je sedma sa 7 bodova, Mladost 13. s 3 boda, a Jaska posljednja 16. bez bodova.

Jaska ima novog trenera

A u bolje dane i bijeg sa začelja ljestvice, nogometni klub Jasku s klupe će povesti novi trener Branko Mraunac, koji će uz juniore, od sada voditi i seniore. Vrlo iskusni Mraunac bio je trener kluba s Centrale u četiri navrata, sve u periodu od 1999. do 2007. g., a svoj peti mandat, u kojem bi trebao obilježiti i jubilarnu 200. utakmicu kao trener Jaske, Mraunac prvom službenom utakmicom započinje već sutra kada Jaski u goste dolazi Rakitje u sklopu 5. kola 1. županijske lige zapad.

 

Odigrano 2. kolo u 2. Županijskoj ligi zapad

 

Malonogometna liga je stigla do 3. kola

 

U veteranskoj ligi odigrano 5. kolo

 

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close