SportVijesti

Sa sjednice Skupštine Sportske zajednice

Prošlog je tjedna u Centru za kulturu Jastrebarsko održana izvještajna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog na kojoj je doneseno nekoliko odluka kojom će se osigurati neometan rad zajednice u 2020. godini.

Tijekom izlaganja predsjednika Domagoja Šlata o radu zajednice za proteklu godinu i nabrojanim
aktivnostima udruga i zajednice, istaknuto je da se tim tempom mora nastaviti i dalje.

Nakon izlaganja Izvješća o radu, Financijskog izvješća i Izvješća Nadzornog odbora za proteklu godinu, ona su jednoglasno i usvojena. Zbog neispunjenja obaveza prema zajednici, jednoglasno je iščlanjena udruga Stolnoteniski klub Jastreb. Šlat je istaknuo da niti jednoj sportskoj udruzi nisu vrata zatvorena, te ukoliko se bilo koja udruga ponovno aktivno uključi u sportski život Grada kroz natjecanje i rekreaciju, imati će maksimalnu potporu i suradnju u skladu s mogućnostima zajednice.

Usvajanjem detaljne raspodjele sredstava u sklopu financijskog plana za 2020. godinu završen je postupak dodijele financijskih sredstava članicama koje su se javile na javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2020. godinu. Na temelju odluka Komisija sve 4 kategorije sportova prihvaćeni su njihovi prijedlozi te će u skladu s tom odlukom Zajednica i članice potpisati Ugovore o sufinanciranju za 2020. godinu.

Izvješće o radu – SZGJ 2019. godina

 

Financijsko izvješće – SZGJ 2019. godina

Povezane vijesti

Back to top button