192/193 infoVijesti

Sadržajan vikend za jaskansku policiju: Grafiti na groblju, sukobi, prijetnje, požar i droga kod mladića

Posljednji ovogodišnji vikend jaskanskoj je policiji donio popriličan broj intervencija.

U petak je u 14 sati stigla dojava o grafitima na spomeniku palim borcima na groblju u gradu Jastrebarsko. Daljni rad se nastavlja, poručuje policija.

U subotu u 08:45 sati zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira u Klinča Selima gdje je došlo do verbalnog sukoba između dviju žena, kojima sada slijede optužni prijedlozi.

Jučer je pak bilo puno živahnije za jaskanske plavce. U drugom satu nedjelje, u 01:40 sati, u nadzoru prometa zaustavili su 23-godišnjeg vozača osobnog vozila kod kojeg su pronađene opojne droge marihuana i amfetamin. Priveden je u PP Jastrebarsko i slijedi mu optužni prijedlog.

U 14 sati je zabilježena prijetnja od strane muške osobe 32-godišnjoj ženi u Jastrebarskom, u 15:45 sati dogodio se nalet osobnog vozila na srnu u Kupincu prilikom čega je nastala materijalna šteta, a u 16:35 sati stigla je i dojava o požaru kukuružnjaka na polju u Donjoj Kupčini. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Donja Kupčina, nije bilo ozlijeđenih osoba, no nastala je materijalna šteta. I u 17:30 sati stigla je dojava o prijetnji od strane muške osobe 41-godišnjem muškarcu i to porukom poslanom putem aplikacije Messenger. Mjesto radnje je Krašić, a daljnji rad se nastavlja.

Policija je izvijestila i o rezultatima akcije provedene preko vikenda na području PP Jastrebarsko, a u kojoj je utvrđeno 18 prekršaja – 3 prekršaj vozača pod utjecajem alkohola, 12 prekršaja brzina te 3 ostala prekršaja.

Komentari:

Oznake

Slična tema:

Close