Jaska i okolicaVijesti

Sanjkaški kup Plešivica 2018. | foto, video

Jučerašnjem sanjkaškom natjecanju “Kup Plešivice” kojeg je na najstarijoj prirodnoj sanjkaškoj stazi u nas, organizirao Sanjkaški klub “Plešivica 1907”, prisustvovao je i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel.

 

Smatra to i Nadica Žužak – zamjenica župana Zagrebačke županije, koja je istaknula da Plešivica kao poznata vinska destinacija, osim vina i dobre kuhinje, posjetiteljima treba nuditi i druge sadržaje, poput jučerašnjeg sanjkaškog kupa. “Sanjkanje na Plešivici ima tradiciju dulju od sto godina i prava je šteta što, zadnjih godina, zbog klimatskih uvjeta ne možemo svaku nedjelju provesti ovdje na sanjkanju”, rekla je zamjenica župana Nadica Žužak.

Iako ove godine, zbog vremenskih prilika, staza nije bila zaleđena i brza, okupila je jučer brojne sanjkaše u kategorijama djevojčica, dječaka, gospode i dama.

POGLEDAJTE I OVO  PP Jastrebarsko: 26 prekršaja u vikend akciji, održana i vježba "ASAR 2018." | video

Podršku jučerašnjem Sanjkaškom kupu došli su dati i zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, a sve pristune, nakon natjecateljskog dijela programa, zabavljao je tamburaški sastav Gazde.

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Close