SportVijesti

Šaranski kup u Jaski | audio

Jezero u jaskanskom parku Erdödy bilo je za vikend domaćin Šaranskom kupu. Tradicionalno ribičko natjecanje, ove je godine okupilo 7 natjecateljskih ekipa. Ispred organizatora, športskog ribolovnog društva Jastrebarsko, predsjednik Petar Novosel:

 

Na prošlotjednom Šaranskom kupu ribolov je bio malo slabiji jer je šaran u mrijestu, no na kraju je ulovljeno, kao što smo čuli, više od 300 kilograma ribe, a koja je potom vraćena u jezero. Najbolji rezultat, s 95,87 kg, imala je ekipa Carpista u sastavu Stjepan Ivanušić i Matej Ložnjak:

 

Drugo mjesto osvojila je ekipa Hakljić u sastavu Nikola Pavlaković i Darko Jakšetić s 94,93 kg, odnosno samo 0,94 kg ulovljene ribe manje. Treća je pak bila jaskansko-karlovačka kombinacija Kasunić-Blašković, ekipnog imena Monster Bite koja je ulovila 47,73 kg ribe. Stjepan Kasunić:

POGLEDAJTE I OVO  U Gucima uređeno parkiralište i dvorište tamošnjeg DVD-a | audio

 

Kasunićev partner je Karlovčanin Danijel Blašković:

 

Kasunića smo upitali i za komentar oko financijskog aspekta ovog oblika ribolova:

 

Tijekom dvodnevnog Šaranskog kupa na jezeru u jaskanskom Parku, tijekom subote je pala i kiša, no vremenski uvjeti ne utječu na ribičku atmosferu, kaže nam Danijel Blašković:

 

Dodajmo kako su, osim tri najboljih – Carpista, Hakljić i Monster Bite, nastupili i ekipe Kaplić, Dva promila, Štrumfovi i Reka. Najveću ribu, šarana teškog 11,16 kg ulovila je ekipa Štrumfovi u sastavu Luka Novosel i Mihael Domladovac.

Foto: Grad Jastrebarsko

 

Komentari:

Oznake
Close