SportVijesti

Šest medalja i status najboljeg kluba u Point fightu za kickboxing klub Jastreb u Opatiji

Sa šest pojedinačnih medalja i statusom najboljeg kluba u Point fightu, vratio se Kickboxing klub Jastreb iz Opatije gdje je održan treći ciklus državnih kickboxing prvenstava u nekoliko tatami disciplina.

Dora Matić i Ivan Maretić osvojili su zlatne medalje. Dora u Point Fightu među mlađim kadetkinjama do 28 kg, a  Ivan u Point Fightu kod mlađih kadeta do 47 kg.

Lovro Žamarija je osvojio srebro u Light Contactu među starijim kadetima do 69 kg, a srebro je osvojio i Matej Žamarija u Point Fightu među mlađim kadetima do 47 kg.

Broncu za kickboxing klub Jastreb osvojili su: Mauro Mavračić u Point FIghtu mlađi kadeti do 37 kg i Fabijan Širanović u Light Contactu stariji kadeti preko 69 kg.

Na trećem ciklusu državnih prvenstava u Point Fightu za mlađe kadete, u Light Contactu za starije kadete, u Kick Lightu za juniore i u Low Kicku za seniore, kickboxing klub Jastreb je proglašen za najbolji klub u disciplini Point fight. Prvenstvo Hrvatske održano je u Opatiji, a nastupilo je više od 300 natjecatelja iz 60-tak klubova s područja cijele Hrvatske.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close