Jaska i okolicaVijesti

Slavlje kakvo Jaska ne pamti! | audio, foto, video

Hrvatska je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva! Vatreni su u Moskvi ispisali povijest, pobijedivši Englesku s 2:1 u produžecima.

Englesku bahatost, pobijedila je hrvatska skromnost, ili kako naš izbornik Dalić često ističe – poniznost! Samopouzdanje, vjera, jedinstvo, zajedništvo i domoljublje naših reprezentativaca, učinili su svakog Hrvata, ma gdje bio, ponosnim i sretnim.

Veliku pobjedu hrvatske reprezentacije slavila je čitava nacija, a sreća i ponos, zavladali su, nakon pobjedonosne utakmice i na jaskanskoj glavnoj ulici, koja je bila puna navijača, zastava, pjesme, veselja, vožnje automobilima uz zvukove sirena. Slavlje, kakvo Jaska ne pamti, a dio te euforične atmosfere, tonski su zabilježili naši reporteri Zdenko Vuković Cena i Filip Popović:

 

Oduševljenju, nakon pobjede nad Englezima, nije bilo kraja. Brojni navijači, blokirali su i promet Jaskom, a domoljubne pjesme odzvanjale su središtem našega grada.

 

Hrvatska reprezentacija pokazala je zajedništvo, borbenost, snagu i vjeru u pobjedu, što će, vjerujemo, ponoviti i u finalnoj utakmici protiv Francuske, koja se igra u Moskvi u nedjelju, 15. srpnja, od 17 sati.

Čestitamo našoj nogometnoj reprezentaciji na svemu učinjenom do sada i želimo im da ostvare veliki san i postanu Svjetski nogometni prvaci.

Hvala i Vatrenima i izborniku Daliću, što su cijelu naciju učinili sretnom i ponosnom, te pokazali da se vjerom može doći do cilja!

 

FOTO: Grad Jastrebarsko, video screenshots

 

VIDEO: montaža Radio Jaska:

Komentari:

Slične teme:

Close