192/193 infoVijesti

Službenici PP Jastrebarsko zadnjih dana imali intervencija ‘kao u priči’

Vrlo sadržajnih nekoliko dana je iza službenika Policijske postaje Jastrebarsko.

Prošlog petka dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Reštovu, nakon koje se počinitelj udaljio sa mjesta nesreće. Daljnjim radom policijskih službenika počinitelj je pronađen i doveden nadležnom Općinskom sudu.

Dan kasnije, u subotu, ukraden je bicikl u Klinča Selima, a nešto kasnije u PP Jastrebarsko primljena je dojava o širenju neugodnog mirisa u Pisarovini. Utvrđeno je da je došlo do uginuća konja na imanju u Karlovačkoj ulici te je o svemu izvješten komunalni redar Općine Pisarovina.

I tijekom subote na području koje pokriva PP Jastrebarsko dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Provedenim očevidom utvrđeno da je vozač osobnog automobila uslijed neprilagođene brzine sletio u putni jarak te je prevezen u bolnicu. Nova prometna, ovaj put u Pisarovini, dogodila se u subotu poslijepodne. Obavljenim očevidom utvrđeno da je zbog nedovoljnog razmaka između vozila došlo do kontakta prilikom mimoilaženja u Kupskoj ulici. Nastala je manja materijalna šteta na vozilima. Od vikend događanja izdvojimo kako je u nedjelju u policiju stigla i dojava o oštećenju staklene površine na prozoru trgovine u Kupincu.

I novi tjedan za jaskansku je policiju opet počeo vrlo aktivno. U ponedjeljak u 5:30 h, te 10 minuta kasnije, zaprimljene su dojave o provalama u dva ugostiteljska objekta na području Klinča Sela. Rad na otkrivanju počinitelja nastavlja se, prenosimo iz policije. Od događaja u ponedjeljak, zbog kojih je policija izlazila na teren, izdvajamo napad psa na mušku osobu u mjestu Jezerine. Dogodilo se to oko pola 10, a kako je muškarac zadobio tjelesne ozljede, policija nastavlja s radom na utvrđivanju činjenica.

I jučerašnji dan, jaskanskim plavcima donio je četiri intervencije. Primljena je, naime, dojava o krađi akumulatora s električnih pastira u mjestu Donja Zdenčina, zatim provala u trgovinu u mjestu Klinča Sela, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u istu odakle je izvršio krađu novca i artikala, potom dojava o samozapaljenju osobnog vozila na parkiralištu ispred trgovačkog centra u gradu Jastrebarsko. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Jastrebarsko, a nije bilo ozlijeđenih osoba, no nastala je materijalna šteta. I još je jučer zaprimljena i dojava o oštećenju balkonskih vrata na kući u mjestu Kupinec. Policijski službenici su obavili očevid i nastavljaju s daljnim radom.

Povezane vijesti

Back to top button