192/193 infoVijesti

Smrtno stradao prilikom izvlačenja drva iz šume

U mjestu Brlenić, na području općine Krašič u šumi Štokavac, u subotu prijepodne, nesretnim je slučajem smrtno stradao 58-godišnji muškarac, dok je iz šume izvlačio drva. Stradao je prilikom prevrtanja traktora, te je na mjestu događaja i preminuo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Osim o ovom tragičnom događaju, jaskanska policija izvješćuje i o više krađa koje su se dogodile tijekom vikenda. U subotu je, u šumi u Kupincu, ukradeno više komada stabla hrasta, a također u subotu, predvečer, u mjestu Klinča Sela ukradeni su ženska torbica i ženski novčanik s raznim stvarima i to iz vozila parkiranog u dvorištu kuće, a u nedjelju ujutro, policija je primila dojavu da su iz garaže u Golom vrhu ukradene dvije motorne pile.

Od ostalih događaja, izdvajamo i računalnu prijevaru u gradu Jastrebarskom. 25-godišnji muškarac je, naime, na prijevaru zbog dobivenog upozorenja od lažne internetske stranice MUP-a Republike Hrvatske, za deblokiranje prijenosnog računala, uplatio iznos od tisuću kuna, te tako ostao oštećen spomenuti iznos. Dogodilo se to u subotu, oko podne, a poslijepodne, oko 16 sati, zaprimljena je dojava o požaru suhe trave i niskog raslinja na livadi u gradu Jastrebarskom. Požar su ugasili članovi DVD-a Jastrebarsko, a nije bilo ozlijeđenih osoba, niti je nastala materijalna šteta.

Šteta je, međutim, nastala u središtu Jastrebarskog, gdje je u noći sa subote na nedjelju, zabilježen novi vandalizam. Oštećene su betonske žardinjere i iščupano cvijeće. Tijekom proteklog vikenda dogodila se samo jedna prometna nesreća i to u petak poslijepodne u Novakima Petrovinskim, gdje je došlo do sudara između teretnog vozila i motocikla, kojom prilikom je vozač motocikla zadobio tjelesne ozljede.

Povezane vijesti

Back to top button