SportVijesti

SOKAZ | Pet jaskanskih ekipa potvrdilo visoku kvalitetu stolnog tenisa u Jastrebarskom

SOKAZ, najmasovnija rekreativna liga u stolnom tenisu, završio je sa jesenskim izdanjem. Među gotovo 300 ekipa koje igraju u 22 lige, nastupa i pet jaskanskih – STK Jastreb I, Potkova sreće, STK Jastreb, AGG Geodeti i Bridovci. Svi su oni odigrali još jednu uspješnu jesensku sezonu i ponovno dokazali kako se u Jaski igra vrlo kvalitetan stolni tenis.

U najvišem rangu nastupao je STK Jastreb I, u sastavu Miroslav Kapčić, Ivan Konečni, Tvrtko Kunović i Ivica Šeperić. Oni su u visokoj 5. ligi zauzeli 10. mjesto i osigurali ostanak.

youtube screenshot

Čak tri jaskanske momčadi, nakon 13-otjednog stolnoteniskog razigravanja po dvoranama u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, osvojile su prvo mjesto i napredak u bolje lige.

Potkova sreće, u sastavu Zlatko Dragović, Filip Frkonja Lacković i Bruno Vađina, dominirala je 9. ligom i osvojila prvo mjesto.

youtube screenshot

Isto je pošlo za reketom i ekipi STK Jastreb, u sastavu Nenad Bobinski, Ivan Klarić, Josip Šut i Roman Rodić,koji su bili prvi u 10. ligi, a pripale su im te titule najboljeg para lige i najboljeg igrača za Klarića.

youtube screenshot

Pobjednički su sezonu završili u 11. ligi i AGG Geodeti, u sastavu Robert Kovačević, Tomislav Kunović, Ivan Lončarić i Željko Oslaković, koji su osim prvog mjesta, osvojili i titulu najboljeg para lige.

youtube screenshot

Momčad Bridovci, za koju nastupaju Miljenko Jemić, Stjepan Palčić, Božidar Razum i Vladimir Vujčec, osvojili su 3. mjesto u 15. ligi.

youtube screenshot

Kompletni poredak momčadi i igrača po ligama: 5. liga, 9. liga, 10. liga, 11. liga, 15. liga

Proljetno prvenstvo SOKAZ-a počinje 26. sljedećeg mjeseca, a prijave se primaju do 4. veljače.

Dodajmo kako danas počinje i Zimski kup 2018. na kojem pravo nastupa ima svih 300-tinjak momčadi koje su sudjelovale u jesenskom dijelu SOKAZ-u.

Među onima koji su potvrdili svoj nastup na Zimskom kupu, i pet je jaskasnkih stolnoteniskih sastava – STK Jastreb I, Potkova sreće, STK Jastreb, AGG Geodeti i Bridovci.

 

Sličan sadržaj

Back to top button