SportVijesti

Spektakularnom svečanošću Karate klub Jastreb proslavio 20. rođendan | foto, audio

20 godina uspješnog postojanja obilježio je protekle subote Karate klub Jastreb spektakularnim programom u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko.

Na tribinama i parketu dvorane okupile su se sve generacije jaskanskih karatista, njihovih roditelja i svih onih koji su na bilo koji način u proteklih 20 godina pomogli da ovaj uzoran sportski kolektiv bude među najboljima, ne samo u svom gradu, već i puno šire.

U protekla dva desetljeća brojni jaskanski karatisti i karatistice osvajali su, naime, medalje na raznim natjecanjima i proslavili ime kluba diljem Hrvatske i izvan nje.

 

Za rođendanske proslave Karate kluba Jastreb nastupio je i Demo tim “Grom” Interventne policije PU karlovačke, čiji je član i Ivan Hodak, osnivač karate kluba Jastreb, koji se na kraju svečanosti također obratio prisutnima:

 

Svečana proslava 20. obljetnice karate kluba protekla je i u znaku demonstracije karatea, te nastupa Kvarteta saksofona Glazbene škole Jastrebarsko, Plesne skupine “Instinct” Lane Jerčinović i glazbenika Ivana Zaka, i već spomenutim, nastupom Demo tima Interventne policije PU Karlovačke, a nije izostala ni rođendanska torta.

Nakon službenog dijela proslave naš reporter Zdenko Vuković Cena razgovarao je s nekoliko jaskanskih karatista:

 

Povezane vijesti

Back to top button