Jaska i okolicaVijesti

Sportska događanja u sklopu Adventa u Jaski

Treću godinu za redom u okviru jaskanskog Adventa održava se Adventrun – humanitarna atletsko-orijentacijska utrka u zajedničkoj organizaciji atletskog “Jastreb 99” i orijentacijskog kluba “Jelen”.

Utrka počinje danas u 14:30 sati, a start i cilj su u perivoju dvorca Erdödy. Utrka dužine oko 5 km je kombinacija trčanja i orijentacije, a koncipirana je tako da se prvi dio trči po označenoj trail stazi, dok će prilikom povratka u perivoj svaki natjecatelj pomoću karte morati pronaći nekoliko kontrolnih točaka.

Prijave su moguće danas sve do 14 sati,  a dodajmo kako se neće plaćati startnina, već će se davati dobrovoljni prilozi te će sredstva biti iskorištena za kupnju osnovnih prehrambenih namirnica koje će organizatori u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Jastrebarsko podijeliti obiteljima slabijeg imovinskog statusa te im na taj način pomoći i barem malo uljepšati nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.

Adventrun je događanje u sklopu Adventa u Jaski na kojem se ove godine, od sportskih aktivnosti, osim škole klizanja i hokeja za osnovnoškolski uzrast,  pokreće i škola klizanja za odrasle koja će početi u ponedjeljak, 16. prosinca. Termin održavanja bit će u kasnim večernjim satima od 22:00 do 22:45 cijeli idući radni tjedan odnosno do petka, 20. prosinca. Prijave zainteresiranih za školu klizanja za odrasle primaju se na e-mail adresu DND Jastrebarsko. (prijava.dndjastrebarsko@gmail.com)

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close