192/193 infoVijesti

Srednjovječni muškarac s 1,82 promila kroz Jasku, u Pisarovini ženska osoba prijetila muškoj

Jaskanska policija jučer je imala tri intervencije, a dan ranije, u ponedjeljak, njih dvije. Sinoć u 18:45 sati stigla je dojava o provali u vikendicu u mjestu Bukovac Svetojanski, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao i ukrao razne predmete.

Malo ranije, u 18:30 sati u Jastrebarskom je, prilikom nadzora prometa, zaustavljeno osobno vozilo kojim je upravljao 53-godišnji vozač. Srednjovječni muškarac bio je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila te je priveden u PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otriježnjenja. Slijedi mu i prekršajni nalog.

Također jučer, u 11:45 sati jaskanski plavci zaprimili su dojavu od 39-godišnjeg muškarca o prijetnji i to od strane 4 godine starije osobe ženskog spola. Ova prijetnja 43-godišnjakinje prema 39-godišnjem muškarcu dogodila se u Pisarovini.

Dan ranije, prekjučer, dva puta su intervenirali u PP Jastrebarsko. U 10:40 sati jedan je građanin dobrovoljno predao pištolj, a u 8:55 sati prijavljena je krađa artikala iz trgovačkog centra u Jastrebarskom od strane nepoznate muške osobe. On je, naime, po izlasku iz trgovine zaustavljen od strane zaštitara nakon čega je ukradeni predmet odbacio te pobjegao. Obavljen je pregled mjesta događaja i daljnji rad se nastavlja, poručuju iz jaskanske policije.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close