Oglašavanje
192/193 infoVijesti

Srednjovječni muškarac vrijeđao 26-godišnjakinju

U policijskoj akciji evidentirano 8 prekršaja

Jučer u 11 sati u jaskansku je policiju stigla dojava o narušavanju javnog reda i mira u Jastrebarskom. 52-godišnji muškarac je, naime, vrijeđao 26-godišnjakinju. Detaljnije informacije o ovom incidentu u kojem su sudjelovali srednjovječni muškarac i dvostruko mlađa žena nemamo, osim što će 52-godišnjaku uslijediti optužni prijedlog.

U 13:25 sati zaprimljena je pak i dojava o provali u dvije vikendice u Plešivici. Policija je obavila očevid i nastavlja raditi na slučajevima.

Prometna nesreća s materijalnom štetom jučer se u 14:15 sati dogodila u mjestu Donja Kupčina. Tamo je nepoznati vozač teretnog vozila uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobno vozilo kojim je upravljala 58-godišnja vozačica.

Navečer u 20 sati u PP Jastrebarsko stigla je i dojava o naletu osobnog vozila na srneću divljač u mjestu Bukovac Svetojanski, gdje je 23-godišnji vozač osobnim vozilom udario u srnu koja je pretrčavala kolnik.

POGLEDAJTE I OVO  Središnjica 22.7.

Dodajmo kako je u jučer provedenoj policijskoj akciji „Nadzor brzine kretanja vozila“, na području koje pokrivaju jaskanski plavci, evidentirano 8 prekršaja prekoračenja brzine.

 

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Zadnje vijesti:

Close