192/193 infoVijesti

Stariji muškarac vozio s 2,45 promila, a mladić ‘divljao’ u noćnom klubu

Policija je izvijestila kako je za vikend zabilježeno ukupno šest intervencija, a među njima najviše u ‘oči upada’ ona u kojoj su djelatnici PP Jastrebarsko u subotu u Krašiću, prilikom nadzora prometa, zaustavili 62-godišnjeg vozača u poprilično pijanom stanju. On je, naime, napuhao 2,45 promila nakon čega je priveden u PP Jastrebarsko i zadržan do otriježnjenja.

U nedjelju u 4 sata ujutro zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira u moćnom klubu u Donjem Desincu, gdje je 35-godišnji muškarac verbalno napao djelatnike lokala. Nakon ‘divljanja’ slijedi mu optužni prijedlog.

Još su se dogodile i tri prometne nesreće s materijalnim štetama, a u svakoj su se sudarila po dva osobna vozila i sve tri tri su bile u Jastrebarskom. Jedan u petak, jedna u subotu i jedna jučer. U subotu je primljena i dojava i provali u vikendicu u mjestu Prhoć.

POGLEDAJTE I OVO  8 prekršaja u policijskoj akciji, ponovno i nezakonit prijevoz otpada

 

Jaskanski plavci izvijestili su i rezultatima akcije “Nadzor alkohola, droge i brzina” koja je provedena preko vikenda na području PP Jastrebarsko. Utvrđena su 23 prekršaja – 1 prekršaj vozača pod utjecajem alkohola, 19 prekršaja brzina, te 3 ostala prekršaja.

Komentari:

Ako ste propustili:

Close