SportVijesti

‘Štefanjski’ jaskanski stolnoteniski turnir | foto, audio

Već tradicionalno, u vrijeme božićnih blagdana, turnir otvorenog tipa organizira stolnoteniski klub Jastrebarsko. Tako je bilo i u srijedu u dvorani kluba na Trešnjevki, gdje su snage odmjerili mnogi stolnoteniski rekreativci s područja Jaske, ali i s područja izvan našeg podneblja. Upravo jedan od gopstiju na turniru, bio je sugovornik našem reporteru Zdenku Vukoviću.

 

Na ‘Štefanjskom’ stolnoteniskom turniru sudjelovale su i pripadnice nježnijeg spola. S jednom od njih pričao je naš reporter:

 

Svaki sudionik turnira imao je garantirana 4 meča, a u sklopu kotizacije, natjecateljima je bio osiguran obrok i butelja vina na dar. Ispred organizatora turnira, stolnoteniskog kluba Jastrebarsko, pred naš je mikrofon stao potpredsjednik kluba Željko Oslaković:

 

I ta trojica koji su slovili za favorite, i plasirala su se među 4 najbolja. Ivan Klarić je u meču za treće mjesto poražen od Samira Hodžića, dok su u finalnom susretu rekete ukrstili, glavni favoriti turnira – Stanislav Lošić i domaći igrač Tvrtko Kunović.

Uspješniji je od Kunovića u srijedu bio Lošić, natjecatelj u prvoj SOKAZ ligi i tako ponio titulu osvajača jaskanskog stolnoteniskog ‘Božićnog turnira’.

 

Sličan sadržaj

Back to top button