SportVijesti

STK JASKA | Jedno prvo i pet trećih mjesta na domaćem terenu za mlade snage, uspješni i seniorski sastavi

Stolnoteniski klub Jaska za vikend je bio organizator 2. Otvorenog turnira Regije srednja Hrvatska na kojem je nastupilo 123 sudionika iz 15 klubova, a domaći natjecatelji bili su vrlo uspješni te osvojili jedno prvo i čak pet trećih mjesta.

S uspjesima predvodi Victoria Pustaj koja je osvojila prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja i treće mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja.

Treća mjesta od mladih igrača STK Jaske osvojili su i Viktoria Oslaković kod klinceza, zatim Matija Matešić u kategoriji klinaca, Mihael Matešić među mlađim kadetima i Andrija Klepić u konkurenciji kadeta.

Dodajmo kako je turnir, koji je održan u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko, otvorio predsjednik gradske Sportske zajednice Domagoj Šlat.

Pet gostovanja i tri pobjede za seniorske sastave

A ženska i muška seniorska ekipa stolnoteniskog kluba Jaska iza sebe imaju čak pet susreta na gostujućim terenima. Djevojke su u sklopu 1. Hrvatske stolnoteniske lige, gostovale u Crikvenici kod istoimenog kluba i u izjednačenom te dugačkom susretu doživjele poraz 3:4. U drugom susretu u susjednom Jadranovu rutinski su pobijedile mladu ekipu Sveti Jakov rezultatom 4:0.

Muškarci su pak zabilježili dvije pobjede i jedan poraz. Oni su u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Regija srednja Hrvatska, bodove osvojili na gostovanju kod Mladosti u Zagrebu rezultatom 4:1, te u Velikoj Gorici kod ekipe Stanfar II rezultatom 4:0. U posljednjem susretu dana doživjeli su poraz kod stolnoteniskog kluba Sesvete rezultatom 0:4.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close