Oglašavanje
SportVijesti

STK Jaska: Najmlađi na postolju, seniorke uvjerljive, a muški kolege tijesno poraženi

Nekoliko dobrih vijesti stiže nam iz stolnoteniskog kluba Jaska.

Najmlađi predstavnici kluba nastupili su u Dugom Selu gdje je odigran 1. turnir Regije srednja Hrvatska, a sudjelovali su Mihael Matešić i Victoria Pustaj. Mihael je ugodno iznenadio svojim nastupom osvojivši drugo mjesto u kategoriji najmlađih kadeta, dok je Victoria tradicionalno zauzela mjesto na postolju, osvojivši treće mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Seniorski sastavi krenuli su pak s nadmetanjima u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi, drugom najjačem nacionalnom natjecanju.

Djevojke se gostovale kod stolnoteniskog kluba Klek u Ogulinu i vratile se s uvjerljivom pobjedom 4:0. Po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarile su Martina Jukić, Mirela Crnilo i Sara Sušac, a pobjedu je ostvario i par Jukić-Crnilo.

 

Njihovi muški kolege na startu prvenstva zabilježili su tijesan poraz 4:3 na gostovanju kod ekipe Velika Gorica-Stanfar. Pobjede su za Jasku Juraj Đurinović i par Đurinović-Delić.

 

POGLEDAJTE I OVO  Jastrebarskom odobrena dva EU projekta ukupne vrijednosti preko 1,5 milijuna kuna

U sljedećem kolu muški sastav STK Jaska na svom terenu dočekuje povratnika iz Superlige, STK Zabok, u čijem sastavu od ove sezone nastupa i prošlogodišnji igrač Jaske Damir Atiković.

Ženski sastav i sljedeće kolo gostuje i to kod STK Malinska u Krku. Susret je to koji slovi za derbi kola, a vjerojatno i cjelokupnog prvenstva, s obzirom da će rekete ukrstiti ekipe koje su među prva tri favorita prvenstva.

 

Komentari:

Ako ste propustili: