SportVijesti

STK JASKA | Prvenstvene pobjede seniorki i seniora

Ženska seniorska ekipa stolnoteniskog kluba Jaska nakon zimske stanke startala je u proljetni nastavak 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene pobjedom 4:1 u susretu sa Svetom Nedjeljom ostvarenom na domaćem terenu.

Povjerenje svojih trenera dobile su dvije trenutno ponajbolje mlađe kadetkinje Hrvatske, Victoria Pustaj i Bruna Gučin. Upravo njih dvije sučelile su se u prvom pojedinačnom susretu i ispunile očekivanja odigravši najatraktivniji i najizjednačeniji susret dana. U pravoj reviji lijepih poteza i dugih izmjena, završilo je dramatičnim pripetavanjem u odlučujućem petom setu, a na kraju je tijesno, ali zasluženo slavila Bruna Gučin i tako dovela gošće u vodstvo 1:0.

Mirela Crnilo u svojoj već osmoj prvoligaškoj sezoni ništa nije prepustila slučaju i rutinski je vratila stvari na početak pobjedom nad Janom Kovačević. U nastavku je Sara Sušac nadigrala Anđelu Mužinić, a par je ostvario i svoju devetu pobjedu u isto toliko odigranih susreta u ovoj sezoni, čime je na najboljem putu da obrani prošlosezonsku titulu najboljeg para 1. lige. “Točku na i” stavila je Martina Jukić sigurnom pobjedom nad mladom Janom Kovačević i tako donijela pobjedu za STK Jaska konačnim rezultatom 4:1. Novom pobjedom Jaska je i nadalje u najužem krugu ekipa koje se bore za pozicije od prvog do trećeg mjesta.

I seniori uspješni

Njihovi muški kolege također su startali pobjedom u prvom krugu nastavka 2. Hrvatske stolnoteniske lige regija Srednja Hrvatska.  Vrlo važnu pobjedu ostvarili su na gostovanju u Velikoj Gorici pobjedom nad tamošnjim STK Velika Gorica-Stanfar rezultatom 4:2. Pobjedu jaskanskoj muškoj seniorskoj ekipi donijeli su Martin Lončarić, Andrija Klepić i Tomislav Ciban s po jednom pojedinačnom pobjedom te par Lončarić-Klepić. S novom pobjedom STK Jaska zauzima 7. mjesto na ljestvici 2. lige.

 

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close