SportVijesti

STK JASKA | Pustaj u kampu u Luksemburgu, prvenstvena pobjeda i poraz ženske ekipe

Članica STK Jaska Victoria Pustaj boravi u Luksemburgu gdje se u kampu za talentirane mlade igračice Europe intenzivno priprema za nastavak dosad vrlo uspješne sezone.

To pravo stekla je kao prvoplasirana mlađa kadetkinja sa nacionalne rang liste na način da su joj od strane organizatora pokriveni kompletni troškovi treninga, boravka, smještaja i prehrane u Luksemburgu. U kampu trenira pod paskom ponajboljih europskih trenera uz asistenciju trenera sa China Table Tennis Collega. Ovaj kamp najtalentiranijima će širom otvoriti vrata za ulazak u vrh europskog i svjetskog stolnog tenisa.

Grad Jastrebarsko prepoznao je vrijednost odlaska tako mlade igračice u vrhunski stolnoteniski kamp te je pomogao u podmirenju troškova puta Jastrebarsko-Pula-Venezia te avionskog leta na relaciji Venezia-Luxembourg za Victoriu kao i u dijelu troškova leta i smještaja za Victorijinu trenersku pratnju.

Sam poziv u kamp veliko je priznanje ponajprije za samu Victoriu koja je to zaslužila svojim velikim trudom koji ulaže na treninzima i natjecanjima, njenim roditeljima Mirjani i Željku koji je neumorno prate od njenog prvog stolnoteniskog koraka, za njen matični klub STK Jaska, za njene trenere te za sve one koji su posljednjih godina intenzivno uključeni u njen sportski razvoj.

Pobjeda i poraz ženske ekipe STK Jaska na gostovanju u Crikvenici i Poreču

Ženska ekipa STK Jaska gostovala je u Crikvenici i Poreču u nastavku 1. Hrvatske stolnoteniske lige i ubilježila poraz i pobjedu. U Crikvenici je igran derbi kola s obzirom da je domaća ekipa STK Crikvenica vodeća u ligi i dosad jedina neporažena, dok Jaskanke drže treće mjesto. Iako je domaća ekipa bila izraziti favorit za pobjedu u ovom susretu, postojala je šansa i za pobjedu ekipe STK Jaska. No, nakon što je jaskanski par, koji je dotad bio neporažen u prvenstvu, ispustio veliku prednost od 2:0 u setovima i doživio poraz bilo je jasno da će domaće igračice ubilježiti još jednu pobjedu i to konačnim rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu izborila je Martina Jukić.

U drugom susretu dana Jaskanke su gostovale u Poreču gdje je domaći Jadran iznenađujuće lako poveo s 1:0 nakon vrlo uvjerljive 3:0 pobjede prve igračice lige Dore Popec nad Sarom Sušac. Nakon toga Mirela Crnilo, Martina Jukić te par Sušac-Jukić režirale su preokret i dovele STK Jaska u vodstvo 3:1 da bi pobjedu potvrdila Mirela Crnilo nakon što je potpuno neutralizirala igru Popec pobijedivši je s uvjerljivih 3:0 u setovima.

 

Sličan sadržaj

Back to top button