SportVijesti

Stolnotenisačice Jaske osvojile 3. mjesto u 1. Hrvatskoj ligi

Ženska stolnoteniska ekipa STK Jaska sa dvije sigurne pobjede, na domaćem je terenu potvrdila ranije osigurano 3. mjesto u prvenstvu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene, odmah nakon Superlige, drugom najjačem ligaškom natjecanju u Hrvatskoj.

U posljednjem krugu prvenstva, igračice Jaske deklasirale su ekipe STK Sveta Nedjelja-Novaki i STK Zabok s maksimalnih 4:0.

Osim osvojenog 3. mjesta ekipno, Sara Sušac, Mirela Crnilo i Martina Jukić zajedničkim snagama postale su i uvjerljivo najbolji par lige sa 17 pobjeda i samo jednim porazom u 18 odigranih susreta.

Seniorke STK Jaska još jednom su pokazale kvalitetu i ponovno završile u krugu ponajboljih ekipa u kojem se nalaze već niz sezona. Do sada su u 1. ligi u tri navrata osvajala drugo mjesto i dva puta treće mjesto. Ekipa je do sada samo jednom ostala bez plasmana među prve tri i to u debitantskoj sezoni kada su osvojile peto mjesto.

Dodajmo kako je naslov prvaka 1. stolnotensike lige za žene osvojila ekipa STK Vrsar, dok je drugo mjesto pripalo ekipi STK Crikvenica.

Komentari:

Oznake

Slična tema:

Close