SportVijesti

Stolnotenisačice Jaske osvojile 3. mjesto u 1. Hrvatskoj ligi

Ženska stolnoteniska ekipa STK Jaska sa dvije sigurne pobjede, na domaćem je terenu potvrdila ranije osigurano 3. mjesto u prvenstvu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene, odmah nakon Superlige, drugom najjačem ligaškom natjecanju u Hrvatskoj.

U posljednjem krugu prvenstva, igračice Jaske deklasirale su ekipe STK Sveta Nedjelja-Novaki i STK Zabok s maksimalnih 4:0.

Osim osvojenog 3. mjesta ekipno, Sara Sušac, Mirela Crnilo i Martina Jukić zajedničkim snagama postale su i uvjerljivo najbolji par lige sa 17 pobjeda i samo jednim porazom u 18 odigranih susreta.

Seniorke STK Jaska još jednom su pokazale kvalitetu i ponovno završile u krugu ponajboljih ekipa u kojem se nalaze već niz sezona. Do sada su u 1. ligi u tri navrata osvajala drugo mjesto i dva puta treće mjesto. Ekipa je do sada samo jednom ostala bez plasmana među prve tri i to u debitantskoj sezoni kada su osvojile peto mjesto.

Dodajmo kako je naslov prvaka 1. stolnotensike lige za žene osvojila ekipa STK Vrsar, dok je drugo mjesto pripalo ekipi STK Crikvenica.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close