SportVijesti

Stupnik bolji od Jaske Vinogradara

U prvom pripremnom dvoboju ovoga ljeta i prvom nastupu pod “dopunjenim” nazivom, momčad Jaske Vinogradara poražena je od trenutno boljeg i spremnijeg suparnika, četvrtoligaša Stupnika. Na domaćoj ekipi vidjelo se da prvi puta igra u ovom sastavu, uz to teških nogu od napornog prvog tjedna priprema, kao i bez desetak trenutno odsutnih standardnih prvotimaca. Prvi dio utakmice protekao je u ravnopravnoj igri po popriličnoj vrućini i sparini, a gosti su bili za nijansu konkretniji te su snalažljivošću Šepca poveli u zadnjim sekundama prvog dijela.

Drugo poluvrijeme potpuno je pripalo gostima koji su bili osjetno bolji i opasniji, a rezultat te dominacije je pogodak Roguljića, koji je uz ponešto sreće matirao Mataušića i postavio konačni rezultat Jaska Vinogradara – Stupnik 0:2.

Jaskanci nemaju razloga za nezadovoljstvo nakon ovog poraza jer je za očekivati da će momčad izgledati puno bolje kad se potpuno posloži, kompletira i uigra. Novi susret pred Jastrebovima na redu je već u srijedu kad će odmjeriti snage s juniorima zaprešićkog Intera, a za vikend im slijedi nastup na rođendanskom turniru TOP-a u Kerestincu.

JASKA VINOGRADAR – STUPNIK 0 : 2

JASTREBARSKO – Igralište SC Vojarna. Gledatelja 60. Sudac: Batušić (Cvetković).

STRIJELCI: 0:1 – Šepac (45), 0:2 – Roguljić (65).

JASKA VINOGRADAR: Braje – M. Mravunac, Miljević, Vulje, Novosel – L. Mravunac – Mesic, Vađina, Belan, Prežgaj – M. Borković (još su igrali: Mataušić, Sedlar, Jukić, Bubanović, Borovec, L. Koluder, Pintarić). TRENERI: Mislav Bradvić i Viktor Šimanović.

STUPNIK: D. Brkić, Ilić, Roguljić, Šepac, K. Brkić, Pranjić Kaurin, Cerovski, Jozić, Šporčić, Brakus, Perković (još su igrali: Buden, Bilić). TRENER: Siniša Roguljić.

Foto
T.Tadić
Izvor
T.Tadić

Povezane vijesti

Back to top button