192/193 infoVijesti

Sudar auta i motora u Jaski, u Volavju pijan sletio te udario u znak stop i kameni zid crkve

Dvije prometne nesreće dogodile su se tijekom vikenda na području PP Jastrebarsko. U petak, nešto iza 20 sati, u Jastrebarskom su se sudarili osobno vozilo i motocikl, a u subotu, malo prije 16 sati, u Volavju je vozilo sletjelo van kolnika što je rezultiralo ozljedama putnika u vozilu.

Evo detaljnijih informacija o ovim prometnim nesrećama.

U ulici Dr. F. Tuđmana 58, u Jastrebarskom, u petak u 20:05 sati, 63-godišnji vozač koji je upravljao osobnim vozilom skretao je preko pune crte tj. na dijelu kolnika gdje to nije dozvoljeno i pritom nije propustio vozila koja dolaze njemu s desne strane, te je na prednji dio njegovog osobnog vozila naletio motocikl kojim je upravljao 32- godišnji muškarac. Prilikom prometne nesreće na oba vozila nastala je manja materijalna šteta, dok se vozači kao niti putnica iz vozila, nisu žalili na ozljede.

Druga prometna dogodila se u subotu u 15:50 sati u mjestu Volavje, gdje je 57-godišnji vozač upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola, te je ulaskom u lijevi oštri zavoj uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika u desno, pritom udarivši u prometni znak stop, a potom u kameni zid crkve. Prilikom ove prometne, putnik iz vozila, 47-godišnji muškarac, zadobio je lakše tjelesne ozljede te je vozilom hitne pomoći prebačen u Zagreb u KBC Sestre milosrdnice. Policija u svom izvješću navodi i da je na vozilu, ogradi i prometnom znaku, nastala materijalna šteta.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close