SportVijesti

Susjedski derbi Jaske i Mladosti pripao gostima iz Klinča Sela | audio, foto

Nogometni klub Jaska loše je otvorio novu nogometnu sezonu. U uvodna dva kola zabilježeni su porazi, klupu je potom napustio trener Damir Katovčić, a jučer je na Centrali upisan i prvi domaći poraz, treći ukupno. U goste su Jaski stigli igrači Mladosti iz Klinča Sela koji su pogocima Bušića (19′ i i 75′) osvojili tri boda i Jasku ostavili na začelju 1. županijske lige zapad. Domaćine je u ovoj utakmici kao trener/igrač vodio Mislav Bradvić, koji tu funkciju obnaša od petka:

 

44-godišnji Mislav Bradvić legenda je kluba s Centrale. Još uvijek, u petom desetljeću života, aktivno igra za seniore kao kapetan te je trener mlađih kategorija. Sada ga je dopala i uloga tzv. ‘vatrogasca’ u nezgodnoj situaciji za klub:

 

Aktualnog trenera Bradvića upitali smo leži li problem u razdoblju priprema u kojem nije bilo puno treninga i utakmica:

 

Malo boljeg raspoloženja nakon utakmice bio je trener Mladosti Nenad Budišćak čija je momčad nakon dva uvodna poraza, stigla do prvih bodova:

 

Trenera Mladosti pitali smo koji su ciljevi momčadi ove sezone:

 

Naš reporter Zdenko Vuković porazgovarao je jučer na Centrali i s jednim mladim nogometašem:

 

Među 60-tak gledatelja koji su pratili utakmicu na Centrali, bila je i navijačica Mladosti, inače vijećnica u klinčaselskom općinskom vijeću, Andrea Grdiša:

 

Od preostalih sedam utakmica 1. županijske lige izdvajamo pobjedu pisarovinske Jamnice koja je na svom terenu u nevjerojatno efikasnoj utakmici svladala Savu iz Drenja. Završilo je više vaterpolskim, nego nogometnim rezultatom 7:6 za Jamnicu, koja se nakon ove pobjede nalazi na četvrtom mjestu ljestvice sa 6 bodova, vodeći je Klokočevac s 9 bodova, klinčaselska Mladost je 12. s 3 boda, a Jaska posljednja, 16., bez bodova.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close